Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Apel ] Raporty, raportowanie

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników MultiPlayerCheats Forum.pl

Ekipa głównie globalnych moderatorów dostrzega drobnostkę która jednak rozprzestrzenia się na większą skalę, jest to błędne raportowanie nie zgodnych z regulaminem treści umieszczanych przez użytkowników na forum. Otóż przechodząc do sedna - wielu użytkowników nieświadomie "spamuje" zgłaszając najczęściej jakiś temat, wielu użytkowników po wysłaniu nam raportu dopisuję zbędny post jakim jest przykładowo "raport poleciał".

Zwracamy się z prośbą do Was drogich użytkowników o nie pisanie posta który oznajmia iż wysłaliście nam raport ponieważ jest to również łamanie regulaminu i nabijanie postów.

Grupa Techniczna MPC Forum.pl

@up

raport leci

raport poszedł

raport za spam

No i leci raport

2006-2010

Opublikowano

wg. mnie to raczej warny, gdyż to jest spam, a spam jest karany ;)

Opublikowano

Może w ogóle zabronicie userom pisać... n/c

Kokoszu, nie uważasz że zbyt naginasz pewne sprawy?, oczywiście że też jestem za iż cenzury niema ale ignorowanie tego malutkiego zjawiska dotąd przyniosło taki efekt że mniej przyjemne jest jak userzy sobie wypominają kto kogo raportuje iyd. w ogóle temat jest o czymś innym a trzeba czytać że ktoś coś raportujei odjazd od głównego motywu.. . Rozumiem że po pracy masz takie podejście ale to tylko jest prośba do userów aby nie pisali postów typu "raport" ."spam raport" a tylko wysłali nam raport i my zrobimy porządek ;)

2006-2010

Opublikowano

Przesadzacie i tyle, nie można wszystkiego równo traktować.

Banów nie będzie, warny w ostateczności.

Główną ideą tego powinno być to, że jeżeli ktoś w skrajnym wypadku coś takiego walnie wyrwanego z kontekstu to należy się warn i tyle.

Nic poza tym ;)

Tyle chciałem powiedzieć. Tak piękny dzień mamy od rana, a już niepotrzebne jakieś spinki.

Miłego dnia,

Makin ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ale tu chodzi o to, że jak np. zajrzymy do takiej publikacji serverów i powiedzmy nie ma generatora w jakiejś reklamie to ludzie od razu piszą "raport poleciał" lub "Raport ! !" i tak w każdym temacie.

Tylko warn, to oczywiste.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Popatrzcie:

http://www.mpcforum.pl/topic/223563-darmowe-nagrody/page__view__findpost__p__1518081

Czy to nie irytujące?

Obłudniku! Najpierw wyjmij belkę z własnego oka, a wtedy będziesz wyraźnie widział, jak wyjąć słomkę z oka swego brata

Aż mi się nasuwają te słowa.

Nie chcę brać którejś ze stron jednak lepiej juz by bylo normalnie wypowiedzieć się a przy okazji napisać jeśli już ktoś musi że wysłal raport.

żeby to nie było perfidne ;]

Wiadomo żeby też nie czekać aż ktoś napisze coś takiego.

Poprostu jak ktoś to zrobi perfidnie to wtedy ;]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Popatrzcie:

http://www.mpcforum.pl/topic/223563-darmowe-nagrody/page__view__findpost__p__1518081

Czy to nie irytujące?

owszem jest, i do tego zmierzamy aby zanikło. Pojawiło się niewinnie, parę osób tak robiło - ignorka. Teraz tak w każdym raporcie co czytam widzę te zbędne posty...

2006-2010

Opublikowano

Skoro jest zakaz pisania "raport" to może moderatorzy niech nie piszą "zamykam"? :) Po co ta informacja? Każdy chyba widzi czerwony napis oraz kłódeczkę?

2364.png

lolyhb.jpg

Opublikowano

Skoro jest zakaz pisania "raport" to może moderatorzy niech nie piszą "zamykam"? :) Po co ta informacja? Każdy chyba widzi czerwony napis oraz kłódeczkę?

to i tak będą pisać, bo potem będzie och, ach, że userzy, którzy są na forum od miesiąca płaczą, że mod nic nie robi. Dla większości moderatorów ich opinia jest najważniejsza. ;o

Opublikowano

@SonYuo, metińczycy? ;) Im więcej postów tym bardziej pro, im więcej plusów tym fajniejsi, im więcej odwiedzin tym bardziej lubiani. niestety ;x

2364.png

lolyhb.jpg

Opublikowano

@up

wiekszosc modow sobie to pisze zeby poprostu dostac posta :P ja tego unikam ;d

Obowiązkiem Moda jest napisanie ostatniego posta z informacją o zamknięciu tematu i podać powód zamknięcia (przynajmniej tak wyczytałem).

A posty "raport za spam" jest właśnie nabijaniem postów.

Wystarczy wysłać raport.

Me gusta.

Opublikowano

Moim zdaniem to nic nie da, taki apel tylko zwiekszy checi do raportowania i nabijania sobie postow.

BTW ladnie to wylapalem? dam sobie to na sygne ^^

banyyv.jpg

OMG.TECZA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...